KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.09. 16:00 KN_2013

Megérkeztünk

Címkék: nyár kecskemét people team peopleteam németh zsófia tábornyitó

Németh Zsófi most van itt először. Milyen még szinte külső szemlélőként a PT? Bonyolult? Ijesztő? Izgalmas? Kiderül a hajtás után!

0709_zsofi.jpg

Vasárnap érkeztünk meg Kecskemétre, Magyarország legnagyobb ifjúsági táborába, a PEOPLE TEAM-be. Már messziről hallani lehetett a gyerekek zsibongó hangját, és a felszabadult ifjúság nevetését.

Mikor beléptünk a kapun, azonnal két mókus sietett a segítségünkre a csomagok hordásában, és eligazítottak minket, hogy mi hogy megy, merre is regisztráljunk. Megmutatták, merre van a Hangár, mivel az a tábor központja, és minden fontos dolog ott történik. Ott egy asztalhoz vezettek, ahol könnyedén regisztráltunk nevünkkel és születési dátumunkkal, és kézhez kaptuk a kártyánkat, amivel feltöltés után a tábor büféjében vásárolhatunk. Ezek után mindenki megkapta a szobáját a kollégiumban, ahol a nagy tömeg már el is kezdett kipakolni a két plusz két fős szobák egyikébe.

Egy óra körül érkezett meg a PT-busz a többi táborlakóval, akik – mint említettem az előbbiekben – beregisztráltak, kártyát és szobát kaptak. A legtöbb szoba telített volt, de láthattunk olyat is, ahol kevesebben vannak a tervezettnél. Az ilyen szobák többségébe a mókusok tettek ismeretlen arcokat, akikkel hamar összebarátkoztunk. Volt arra is példa, hogy valaki szobatárs nélkül maradt, de ő sem bánkódott, hisz a barátai itt vannak a közelben.

A pakolással el is szaladt az idő, máris három óra volt, amikor is elkezdődött a tábornyitó. Személy szerint én már nagyon vártam a tábort, mivel először vagyok itt, de biztos, hogy jövőre is itt töltöm a nyaramat.

Németh Zsófia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr534638116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása