KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.09. 20:00 KN_2013

Kánikula túlélése az Alföldön

Címkék: nyár kecskemét strand kánikula people team tábori élet peopleteam pálfi bianka

Sok embernek a nyár a PT-t jelenti, és ezek közé tartozom én is. De sajnos a nyár nem csak a lazsálásról szól, ugyanis ilyen dög melegben élni is alig lehet. De én mint „törzstáborozó” tudom a módját, hogy hűlj le egy kicsit.

0709_káznér.jpg

Nos, ha órákon is szeretnél hűsölni, gyere újságírásra az 510-es terembe, hiszen egy kisebb hangzavar mellett hideget nyújt nekünk egy ventilátor. Hát igen, így egész könnyen ki lehet bírni. Barátnőmmel egy szobában vagyunk, és hozott egy matyóhímzéses falusi légkondicionálót, vagyis egy legyezőt. Nem sokat segít, de jobb, mintha még az sem lenne.

Ha már a PT-nél tartunk, strandra is szoktak minket vinni, ami – valljuk be – mindenki kedvence. Lehet, hogy nem mindenki akarja a testét mutogatni, de inkább ott vagy és hűsölsz, mint hogy a táborban ragadj a tűzforró napon. Mellesleg már csak azért is megéri elmenni a strandra, hogy láthasd azokat a helyes fiúkat, akik – kockahassal vagy anélkül – jól mutatnak félmeztelenül.

Mivel a tábor Kecskeméten van, sokszor bemennek a fotósok és az újságírók is a városba, hogy utánanézzenek a dolgoknak. A főtéren található egy szökőkút. Minden évben táborozik itt pár olyan elvetemült, akik eszüket vesztve berohannak a víz közepébe. Igazán jól esik ott összevissza rohangálni úgy, hogy mindenki más  bolondnak néz. De hát ez kit is zavar?! Én mind a 4 táborozói évemben azok közé az elvetemültek közé tartoztam, akik megfürödtek a szökőkútban. Jó buli, higgyetek nekem.

Röviden ennyi lenne a túlélés itt a PT-ben, de hát kérlek... Nem fontos, hogy meleged van, hiszen itt a sok program és „bulik” mellett elfelejted ezt, bízz bennem!

Pálfi Bianka

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr274638313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása