KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.09. 15:36 KN_2013

Hiúság vására

Címkék: kecskemét tanár szépségverseny mókus people team peopleteam lakosa alina

Idén nyáron rendezik meg a PT történetének első szépségversenyét, ahol dagadó izmok csapnak össze a kisfiús bájjal, és kiderül, mi is a nyerő: a barbis szőkék vagy a fekete démonok. Csak úgy izzik a levegő, hot summer, oh la la! 

A Miss és Mr. PT néven futó külcsínviadalban kilenc fiú és kilenc lány csap össze a fődíjért, ami nem más mint egy csilivili tiara, a királynak pedig jogar dukál, ugyebár. De a legértékesebb, bár nem kézzelfogható nyeremény a dicsőség, hogy te vagy a PEOPLE TEAM legvonzóbb lánya/fiúja. A megmérettetés több fordulón keresztül zajlik: az első körben még mind a kilenc jelöltre lehet szavazni, innen a hat legtöbb voksot kapó induló jut tovább, hogy aztán második roundban már személyes vonzerejüket is bevessék a kampányban. A döntőben, ami pénteken lesz, már csak három legjobb között dől el a verseny. Ebben a fordulóban a jelöltek a Hangárban kialakított kifutón lejtenek majd végig, természetesen az elmaradhatatlan pózolással egybekötve, és pár szót ejtenek arról, mit is jelent nekik ez a verseny.

Az indulók között találunk mókust és tanárt egyaránt. A fiúfelhozatal nagyon igényes, azt is mondhatnánk, a krémek krémje, ráadásul az összeállítás minden ízlést kielégít. Elég csak Wolf szépen kidolgozott bicepszére és sixpackjére (hasizmára – a szerk.) gondolni. Vetélytársra a rosszfiús Réti Marci, aki huncut mosolyával bűvöli a női szíveket. Ha valakinek a szépfiú az esete, akkor az ő jelöltje Borzas, elég csak megnézni azt a finom vonalú állát. Zsibi is az esélyesek között van, az ő fő fegyvere a humor (és nem hazabeszélek), nem árt félni! Az egzotikumok kedvelői odalesznek a kanadai-indiai Nilabjóért, neki is figyelemreméltó izmai vannak. A jelöltek között van még Ater, az egyszerű letisztult stílus kedvelői és a baseballsapkaimádók választottja, Bedő, a helyes arcú fotós fenegyerek, a mindig atlétában feszítő NetMiniszterelnök HáDávid és Macsek, a raktár tekintélyt parancsoló fizikumú koronázatlan királya. Azért a fiúknak sem lesz egyszerűbb a döntés, elég csak a lengyel Patriciára (és a fenekére) gondolni, vagy a laza Johira. Fanni is biztos sok szavazatot fog kapni, ahogy lehengerlő mosolyú Andi is. El Zsófi lehengerlő személyisége az esélyesek közé emeli őt. Bogi nem csak hogy csinos, még táborvezető is, ha neki jó kedve van, nekünk is az lesz. Maf az elementális erővel bíró nőiességet kombinálja intelligenciával - sexy is the new smart, mondják. Sexy and smart is the new sexy - mondom én. A kleopátrafrizurás Ancsa egyetlen mosollyal térdre kényszeríti a férfisereget, Orsi pedig kislányos bájával és rendkívüli alakjával fog aratni.

A voksokat mostantól lehet leadni a KecskeNEWSás online felületén vagy az urnánál lehet, amit kedden helyezünk ki, addig pedig hozzátok meg salamoni döntéseteket, hogy ki legyen a KIRÁLYNŐ és a KIRÁLY!

(A cikkben leírtak nem a szerkesztőség, hanem kizárólag a szerző véleményét tükrözik – a szerk.)

Lakosa Alina

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr404638033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása