KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.04. 09:48 KN_2013

Tintaklimax

Címkék: tech rólunk printer háttér nyomtató tábori élet lederer balázs peopleteam

A KecskeNEWSás öröm. A KecskeNEWSás energia. A KecskeNEWSás szenvedély. A KecskeNEWSás tökély. A KecskeNEWSás verejték. A KecskeNEWSás vér. A KecskeNEWSás egy, a lelkünkre száradt tintafolt. 

Úgy tekintek rá, mint egy középkori nemes a fattyára: A fiam, szeretem, imádom, de kapcsolatunkon sűrű felhők árnya ül. A KN a mi fényesen ragyogó elmerészlegünk és egy középkorú, klimaxküszöbön álló nő lelki nyugalmával rendelkező nyomtató szerelemgyermeke. Egymásra vagyunk utalva, szükségünk van egymásra, mégis, naponta kétszer válással fenyeget. Néha a láthatást is megtagadja – jogtalanul.

Ha ez nem lenne elég, a hormonális átalakulásból kifolyólag zabálja a papírt. Mértéket nem ismer. Mindennek a tetejébe a bélperisztaltikájával is súlyos problémái vannak – ez nem lenne baj, ha utána nem nekünk kellene kikaparni belőle a maradékot.

Amikor már pont elég lenne, és kitenném a szűrét, csak behunyom a szemem: elképzelem, milyen volt fénykorában – jól megvoltunk, nem vártunk sokat egymástól, de azt teljesíteni tudtuk. Boldogan dajkáltuk gyermekeinket, minden világra hozott betűnek együtt tudtunk örülni. De most... Érzem a kapuzárási pánik szelét – új nő kell.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr664627266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása