KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.04. 15:37 KN_2013

Szolgáltatóház

Címkék: programok szerelem barátság tábori élet eperjesi lilla szolgáltatóház

Az esték mindig nagyon színesek a PT életében. Általában esténként sportos vagy gondolkodtató feladatok vannak, de tegnap Szolgáltatóház volt. Itt lehetett masszíroztatni, házasságot vagy éppen örök barátságot kötni, de volt pletykafészek, jóslás, esti filmnézés, és lehetett levelet is írni. A hajtás után az esti program részletes leírása következik.

masszázs.jpg

A tegnap este remekül telt el, a masszázsnál érezhettük a legjobban magunkat, hisz ott csak feküdtünk, és kényeztettek. Aki okos volt, az odament a „Tolakodó Bt.”-hez, és ők rögtön bevitték, így nem kellett végigülni a sort.

Pletykafészek? Igen, az is volt tegnap este. Itt kibeszélhettünk bárkit, bármit, erről a helyről nem szivárgott ki a fecsegés, meg lehetett bízni abban, aki ott ült és meghallgatott mindenkit, jókat röhöghettünk vele, mert voltak olyan témák is, amik picit viccesek voltak.

Este, a filmezésnél a Kung Fu Panda 2-t nézhettük meg. Vicces és remek volt, jól lehetett látni, mert ki volt vetítve egy vászonra, így még a hátsó sorokból is élvezhető volt. Egy baj volt vele, az, hogy nem lehetett mindig érteni, mert hangos volt a zene, ami a Szolgáltatóház mellé szólt.

Este lehetett még örök barátságot meg házasságot kötni. Fantasztikus volt, hiszen azzal házasodhattunk, és azzal köthettünk örökre szóló barátságot, akivel akartunk. Kaptunk mindkettőnél papírt róla, és ez egy nagyon jó emlék, hiszen amikor otthon pakolunk, és a kezünkbe akad, akkor visszaemlékezünk rá, hogy milyen remek volt ez az este, meg eszünkbe jut a tábor.

Nagyon jó volt ez az este, kiválóan éreztük magunkat, kényeztettük is magunkat, házasságot és örök barátságot kötöttünk, filmet nézhettünk, írhattunk levelet, és eközben szerezhettünk új ismerősöket. Szerintem nagyon ötletes volt ez a Szolgáltatóház.

Eperjesi Lilla

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr44629217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása