KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.04. 10:38 KN_2013

Kajacsempészés mesterfokon

Címkék: kecskemét people team tábori élet peopleteam bulyáki hanna

Kíváncsiak vagytok néhány kajacsempésző trükkre? Ebben a cikkben találhattok néhány fortélyt, hogyan kell felcsempészni az ételt. (Figyelem! Az alábbi cikkben leírtak kipróbálása ártalmas lehet az egészségre, a jó közérzetre és a mókusokkal való kapcsolatra, ezért a gyakorlatba való átültetésüket egy táborozónak sem ajánljuk. Az írás kizárólag egy gondolatkísérlet eredménye – a szerk.)

Ma kiderítem, hogy egyesek hogyan csempészik fel a kaját a szobájukba. Itt van az első trükk: három ember szükséges ehhez a művelethez. A következőképpen folyik a dolog: az első ember odamegy a kajaügyeleteshez, lefoglalja, ahogy csak tudja, miközben a második megragadja a kaját, és nyugodtan elsétál. Eközben a harmadik ember takarást biztosít a második táborlakónak.

M&M esetén: ha megvetted az M&M-et, gyűrd össze, tedd be a kajakártyád mögé, aztán tekerd rá a nyakba akasztós részét, és nyugodtan, gyanútlanul sétálj el. De a legegyszerűbb az, ha beteszed a pulcsidba.

Most már duplán kell vigyáznod, mert leírtam néhány trükköt. Szerintem, ha valaki elég cseles és rafinált, kitalál még sok-sok ilyesmi fortélyt. Viszont a jégkrémet nem nagyon érdemes megpróbálni kihozni, mert bár lehet, hogy sikerül, de mire odaérsz a szobádhoz, elolvad a nagy hőségben. Ezek a cselfogások nagyon-nagyon agyafúrtak. Sajnos ezek a ravaszságok olyanok, hogy ha elrontod, nagyon nagy az esélye, hogy lebuksz. Ezeket a trükköket hatalmas pontossággal kell elvégezni. Nem szabad rohanni, mint az őrült, mert rögtön megsejthetik a tervedet. Szépen, nyugiban beveted az ötletedet. Semmi feszültség, csak menj normálisan. Ha összejött a terved, nincs más hátra, mint hogy megegyed a pompás ennivalót. Amennyiben győzelmet arattál, csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy gratulálok, szép munka, és persze jó étvágyat.

Bulyáki Hanna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr734627326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása