KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.03. 17:30 KN_2013

Kezdődik!

Címkék: programok program kecskemét people team tábori élet rajki rebeka

Tegnap délután megtörtént végre a várva várt csapatbeosztás. Zsibi és Borzas kezdő színészi tehetségükkel és koszos, már-már hobbitokéra hajazó mezítlábukkal megpróbálták elhitetni velünk, hogy mesehősök. Nem sikerült nekik. 

rebi_4.jpg

Miután mindenki megtalálta a csapatát, színét, a táborozók nagy nehezen – és egyesek kevésbé boldogan – szembesültek azzal, hogy ezután kikkel kell együtt tölteniük az estéiket. Amint megtalálták egymást a csapattagok, rövid bemutatkozás után kezdődhetett is az agyalás: mi legyen a csapat neve?

Majdnem fél óra gondolkodás után a bézseknél valaki benyögte, hogy legyünk tejeskávék. Beindult az ötletgyár – Kávéscsészékből rövid idő alatt Győztes Kávéscsészék lettünk. A megterhelő agymunka után festegés és csapatinduló-írás következett. Annak dacára, hogy a csapat tele volt művészlelkekkel, nem haladtunk túl gyorsan. A festegetésben csak páran vettünk részt, mert néhányan arra hivatkoztak, hogy nekik ez nem megy, vagy ők nem tudnak rajzolni. Legalább másfél óra szenvedés után sikerült csak megszülni a műalkotást.

Miután mindenki elkészült a megadott feladatokkal, már nem volt mit tenni, egészen az esti versenyekig. Volt, aki még javítgatott a munkáján, és volt, aki csak pihent. Rövid idő alatt teljesen szétszóródtunk. Sokan visszamentek röpizni, néhányan fociztak, de a trambulinoknál is egyre csak nőtt a sor.

Nyolckor azonban mindenki otthagyott csapot-papot, a Győztes Kávéscsészék verhetetlen csapata mindig harcra kész légióként sorakozott fel a focipályán.

Rajki Rebeka

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr234627001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása