KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.03. 19:23 KN_2013

Győri Édes

Címkék: interjú mókus nagy dorottya tábori élet győri fanni

Akárhányszor látja az ember, fürtökben lógnak róla a kisgyerekek. Multifunkciós, rozsdás hajú Beatles-lány. Győri Fannival készítettem interjút.

KecskeNEWSás: Mondhatjuk, hogy te már egy antik darabja vagy a tábornak. Pontosan mikor kezdtél a PT-ben mint táborozó, és milyen szakon voltál?

Fanni: 2003-ban volt szerencsém először a PEOPLE TEAM-be látogatni, és ezt követően három évig – a felhőtlen táborozás mellett – minden délelőtt német nyelven diskuráltam.

gyori_fanny.jpg

KN: Tehát hatodik éve sürögnek körülötted a tábor porontyai. Mi mókusként a legkedvesebb időtöltésed?

F: Örömmel vagyok a kicsikkel, leginkább, ha mozgásról van szó. Sportőrült vagyok. Az Eb-t is néztem, spanyol színekben úszó szívvel, azonban általában inkább kimegyek a pályára rúgni a bőrt, mint hogy szimplán a képernyőn keresztül stíröljem a labdát.

KN: Mi számodra a legutálatosabb feladat?

F: Sepregetni nagyon nem szeretek.

KN: A szerencsésebbeknek volt alkalmuk a napokban megismerkedni a legkisebb Győrivel. Milyen kritikát kapott a kisöcsédtől a tábor? Hogy érzi itt magát?

F: Amíg minden zökkenőmentesen megy, és van, aki szórakoztassa, kiváló a közérzete, de amint valamelyikünk magára hagyja, bepánikol. Olyan, mint egy apró rinyagép, de a tábort már most megszerette.

KN: Biztosan a hét témája, a mesebeli Mr. Genya és a Király harca is közel áll hozzá. Neked mi volt a kedvenc meséd gyerekkorodban?

F: Igazi, mézédes Disney-gyerek voltam, imádtam a Susi és Tekergőt, A dzsungel könyvét és a 101 kiskutyát is. Minden jöhetett, ami állatos, főleg, ami kutyás.

KN: Mostanában a rajongásod tárgya inkább a zene terén keresendő. A tábor egyik legnagyobb Beatles-rajongójára találhatunk benned. Mióta tart az imádat? Honnan ismerted meg őket?

F: Pontosan 2009.09.09. óta. Ekkor jött ki a The Beatles: Rock Band Xbox-játék.

KN: A hatvanas évek más mozzanatai, alakjai is vonzanak téged? Szívesen élnél ebben a korban?

F: Abszolút. A hatvanas években, a ruhákat és a zenéket kiemelve, nagyon sok mindenért lehet lelkesedni. Amerika a leginkább, de Anglia szintúgy nagyon vonzó számomra.

KN: Ha jól tudom, tettél is tavasszal egy kiruccanást Londonba. Hogy tetszett a város?

F: Egy hosszú hétvégével felérő kirándulást tettem az angol fővárosban, és még inkább a szívemhez nőtt. Tervezem, hogy akár fél vagy egy évre is kiutazom.

KN: Mi lesz az első dolgod, ha vége a tábornak?

F: Általában két napot matracbilincses öntudatlanságban töltök a turnusok után. Ezt követően a falafel hazájának tengerpartján vár rám komoly lazítás.

Nagy Dorottya

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr924626329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása