KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.03. 15:59 KN_2013

A motorháztető alatt

Címkék: rólunk maf kecskenewsás

Remélem, titeket is érdekel, hányan olvassák, ami a szerkesztőség keze alól kijön; minket ugyanis nagyon. Szerencsére a blog.hu rendszere elérhetővé tesz a számunkra néhány statisztikát, a legérdekesebb adatokat pedig kigyűjtöttük nektek. Elemzés a hajtás után.

statá.JPG

Igen, jól látjátok, tegnap 1048 oldalletöltésünk volt – ezt összesen 291 egyedi látogató produkálta. A KecskeNEWSás online felületét 24-én hoztuk létre, 29-én érkeztünk meg Kecskemétre, és szombaton már be is indult a gépezet. Az azóta eltelt három napban a látogatásunk meredeken emelkedett, és a mai adatok alapján úgy néz ki, hogy a KecskeNEWSás napról napra több emberhez jut el.

A legtöbb látogatónk közvetlenül érkezik a KecskeNEWSás Online-ra (64,33%), ezt a QR-kódok működésének tudjuk be. Szintén nagyon sokan érkeznek a PT Facebook-oldaláról is: a látogatók 28,73% százaléka. A többi látogató a szerkesztőség tagjainak megosztásai révén került a KecskeNEWSsás online felületére.

Legnépszerűbb bejegyzéseinket oldalt is láthatjátok: az Ater a fater (Hanna tollából) 126 kattintást kapott, a bemutatkozó Csak jönnétek már 72 kattintást, Rebi írása pedig, a Nevess, ha mersz! hetvenet.

A szerkesztőség köszöni a megelőlegezett bizalmatokat!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr14626142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viteez 2012.07.03. 19:02:53

arról se feledkezzetek meg, h valaki csak rss-en keresztül olvas :)
süti beállítások módosítása