KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.01. 17:57 KN_2013

PEOPLE TEAM: Kezdődik!

Címkék: people team tábori élet lederer balázs

Az időjárás továbbra sem kegyelmez, a tábor legénysége a ventilátorok hatósugarában hűsölve próbálja kibekkelni a regisztrációs folyamatot. Igen, ez ofisölli a tábor első napja, gőzerővel megy a szobabeosztás, reggel óta szállingóznak a kedves diákok, egyre több a régi-új arc, ismeretlenek, ismerősök, ismeretlen ismerősök, de őket meg majd jól megismerjük.

0711_gyori.jpg

Bár ez a legfontosabb, mégis csak az első a jó hírek nem is olyan rövid sorában. Megérkeztek végre a gyümölcsök is, a hűtő tele van jéghideg finomságokkal, a tálcákon sorakozó szendvicseket pedig én is megkívánnám, ha éppen nem írnék.

Az internet is akadálymentesen működik (végre!). Ez jó, mert a tábor bármely pontjáról azonnal elérhető a KecskeNEWSás online felülete. Eme digitális gyöngyszemnek pedig nem titkolt célja, hogy a KecskeNEWSás leendő csapatának egyik leghatékonyabb eszközévé váljon: ezen, illetve a nyomtatott formában megjelenő KecskeNEWSás magazin hasábjain keresztül tájékoztassa a nagyérdeműt a... hát, tulajdonképpen mindenről, ami a PT-ben zajlik és érdekes, meg persze tudni érdemes.

Egyelőre mindenkit lekötnek a táboreleji tennivalók: a regisztrációs pultnál ülők keze alatt ég a billentyűzet, a mókusok pedig már egészen korán vad elemózsiagyártásba kezdtek. A fotósok rendületlenül kattogtatják képfényezőgépeiket, a büfében laminálódó, névre szóló kártyák pedig már csak tulajdonosaikra várnak.

Egyszóval minden jó, minden működik. Csak ahogy lenni szokott: süti, kacsa, király, minden adott ahhoz, hogy 2012 nyara legyen az eddigi legjobb nyár!

QRCode

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr354621857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása