KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.01. 17:51 KN_2013

86 Fahrenheit – nagyon meleg

Címkék: kánikula tábori élet lászló lívia

A telet mint évszakot jobban szeretem, mint a nyarat. Ha nagyon hideg van, az ember felvesz még egy pulcsit, de nyáron... Nyáron eljön az a hőmérséklet, amikor az ember legszívesebben levedlené a bőrét. Valamiért a nyarat mégis jobban várom.
0711_megerkezes_02.jpg

Nem azért, mert végre vége a sulinak, és nem azért, mert ilyenkor – mormotaüzemmódban – 14 órát is aludhatok. Én a PEOPLE TEAM (PT) miatt várom. Év közben azokat a szerencsétleneket idegesítem, akik még (!) nem voltak PT-ben. Minden kis szösszenetről egy jó "pétés" sztori jut az eszembe. Csak egy baj van: ők nem tudják, mi az a hobbitlábazás, a koboldok városa, vagy egy olyan bátorságpróba, amin tényleg fél az ember.

Negyedszerre érkezek meg a táborba, negyedszerre köszönnek mosolyogva az emberek, és negyedszerre kérdezik meg, hogy: Mikor? Mire? Mennyi időre? Miért? Boldogan levágom a cuccom az ismerős ágyra, megállapítom, hogy ismét törött minden szekrényben a vállfa, és boldogan nyugtázom, hogy igen, végre megint itt vagyok.

Egy korán érkező leendő újságíró: László Lívia

QRCode

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr484621821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása