KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.06.30. 12:51 KN_2013

Csak jönnétek már...

Címkék: rólunk tábori élet

Meleg van. Ez egyrészről örvendetes, mert innen is tudjuk, hogy itt a nyár, és vele együtt a PEOPLE TEAM, másrészről viszont borzasztóan sokat izzadunk, még a legmagasabb fokozaton működő ventilátorok mellett is irtózatos a hőség. Ez fokozottan igaz az 510-es terem klímájára – kezeink lassan hozzáolvadnak a billentyűzethez.


tabor_helyszin.jpg

Azzal együtt, hogy egyelőre a nap helyett a monitor fényében sütkérezve barnulunk, minden oké. A számítógépek biztatóan búgnak, bírni fogják a gyűrődést. A KecskeNEWSás szerkesztősége harcra kész, a masteroldalak készülnek, és a csapatépítés is megvolt; már tényleg csak Rátok van szükség a munka megkezdéséhez. Tessék lassan könnyes búcsút venni mamiéktól, a haveroktól, meg úgy általában mindenkitől, aki hiányozhat (nem fog – a PT a legjobb), berakni az utolsó kallódó alsónacikat és pár nélküli zoknifoszlányokat a bőröndbe, és izgatottan várni a holnapi indulást. Aki már volt, annak azért, aki még nem… Nos, annak meg azért. Várunk Titeket!

QRCode

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr504620625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása