KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.17. 20:33 KN_2013

Bolondok a táborban

Címkék: média esti program people team kecskenewsás médiatábor czigány petra kn 2013

Egy nap a People Team táborban, amikor mindenki bolonddá válik vagy továbbra is az marad. Újabb délutáni feladat, amit végig kell szenvedni minden csapatnak úgy, hogy az első helyen végezzenek a bolondok listáján.

bolondok.jpg

Mindenki a hangárhoz gyülekezik a mókusok szavaira. A gyerekek nagy része izgatott és kíváncsi, hogy vajon milyen feladat vár rájuk és csapatukra. A gyülekezést követően elmondták, hogy az aznapi ünnep a táborban a bolondok napja. Szerintem ez jó ötlet, mert a táborozók nagy része igen megfelel az ünnepnek. Ki is kellett minden csapatnak jelölni egy Mr. és Mrs. Bolondot. A csapatokból sokan akartak jelentkezni a feladatra. A másik kihívás az volt, hogy egy megadott zenének a dallamára, stílusára táncolni és énekelni kell egy szintén megadott népdalt. 

Amint a csoportok szétszóródtak csak a hamis hangú gyerekek hangját és a kétballábas táborozók tánc(próbálkozását) lehetett látni. Néhány táborozó szimplán megőrült, azt nem tudom, hogy a bolondok napja hatására vagy csak ez nála a megszokott. Volt egy fiú táborozó, aki nagyon nevetséges módon próbált lánnyá válni gyönyörűséges parókáját(ami a pólója volt) felhasználva. Legalább szórakoztatott engem és a társaságot. Nagy nehezen minden csapatnak sikerült összehozni egy előadást, aminek én örültem, mert már én is kezdtem elfáradni a táborozók fárasztó poénjaitól. 

Voltak csapatok, akik keményen azzal pihentették magukat, hogy továbbra is próbálták nap közben az előadásukat, amin igazából nincs mit javítani, mert ígyis-úgyis nevetség tárgya lesz. A szobámban pihenve is be kellett zárnom az ablakot, hogy ne fájduljon meg a fejem a táborozók csodás hangjától. Nem volt vele bajom, de a délután végére már elég volt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr265412089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása