KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.26. 13:14 KN_2013

Varázslat, tudás, fények

Címkék: programok kázmér anti csabi bűvész tűzzsonglőr soma show tábori élet stücki Atis gahó vanessza

Kijelenthetjük, hogy a szerdai a meglepetések estéje volt. Három különböző program szórakoztatott minket a naplementét követően.

esti.jpg

Nyolckor már mindenki izgatottan várta, mi lesz az esti program. Soma, egy világbajnok bűvész lépett a színpadra, ahol aztán mindenkit elkápráztatott. Felhívta az emelvényre Vivit, aki egy végtelen kötéllel bűvészkedett vendégünk segítségével. Akárhányszor vágta el a madzagot, az mindig ugyanolyan hosszú maradt. Utána „Monica”, avagy Janó következett. Neki egy kendő jutott. Sokszor megpróbálták elvarázsolni a kezéből, de – a várt trükk helyett  bugyivá változott a textília.

Aztán a bűvész úr karikákat húzott elő tarsolyából, és Évi már a színpadon is volt. Többen külön szerették volna választani a karikákat, de nem sikerült nekik. A következő mutatvány kapcsán Soma kezében kártyák voltak, és akárhányszor dobott el egyet, kettőt, hármat, a kezében mindig 8 kártyalap maradt.

Az előadás végeztével kvízjáték következett. A színpadon A, B és C betűk. A fehér, fekete, kék, narancs, citrom, zöld, piros és bézs csapatoknak 1-1 embert ki kellett küldeniük a színpadra. Zsibi kérdéseket tett fel az olimpiával kapcsolatban. A táborozóknak három lehetőség közül kellett rájönniük a helyes válaszra. A játékot megbonyolította, hogy a csapatokból kiválasztott gyerekek, akik színpadon álltak, körbe-körbe futottak, míg Zsibi le nem stoppolta őket, és a helyesnek vélt betűhöz szaladtak. Amelyik csapat az első lett, az 20 ponttal gazdagodott, így előrébb jutott a ranglétrán.

Ezután tűzshow következett a röpipályán, amit Stücki, Anti, Csaba, Kázmér és Atis mutatott be. Többek között lángoló kardokat forgatták a kezükben. Nagyon jól néztek ki a sötétben ezek a fények, melyeket zene kísért. Mikor megszólalt a Tévémaci, mindenki jó éjszakát kívánt egymásnak.

Gahó Vanessza

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr704679514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása