KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.25. 11:14 KN_2013

Bluelimpiai kvóta

Címkék: programok tudósítás olimpia tábori élet acsády áron

A kedd este folyamán a csapatok számára az elsődleges feladat a kvótaszerzés volt. Az „ötletgazdák” ismét nagyot alkottak.

25estiprg.jpeg

Bár a legtöbb gyerek a „kvóta” kifejezés jelentésén volt fennakadva, az idei tábor leglelkesebb tábortáncát sikerült bemutatniuk. Végre elkezdődhetett a kvalifikáció...

A versengés két helyszínen zajlott: a Hangárban és a színészhangárban. A kékek első versenyszáma egy összevissza szőtt hálón való átjutás, illetve átjuttatás volt anélkül, hogy a hálóhoz érne a delikvens. Nem értem, Anti hogy nem vehette észre, hogy meglehetősen sűrűn súrolta csapattársaimat a hágcsó, mindenesetre örülök a maximális pontszámunknak. Ezután tollasozás következett, még kevesebb sikerrel. A feladat szerint egy körben állva úgy kellett a levegőben tartani a labdát, hogy az ütés után a mellettünk állónak adjuk át az ütőt. A feladat minimum három ütés lett volna, kettő épphogy sikerült. Kázmér is hihetetlenül vajszívű volt, a lehető legtöbb ponttal gazdagodtunk ismét.

A következőkben lacrosse-ozni volt lehetőség Győri Fannival. Űzni biztos érdekes volt, nézni kevésbé. Ezt követően átvonultunk megszokott Hangárunkba, ahol távolugrással kezdtünk: az egyik szigszalag keresztről kellett elugrani a másikig. Itt még két „izgalmasabbnál izgalmasabb” megmérettetés várt ránk. Elsőként szürke építőelemekből kreáltunk Misi ötlete alapján egy házat, különlegessége tulajdonképpen csak annyi volt, hogy beépítettünk három kisebb srácot, s ahogy kitörtek az épületből, arról fantasztikus videó is készült. Végül, de nem utolsósorban „curlingeztünk” egy jót a Hangár kövezetén. 

A tábortáncot megelőzőleg pedig Marci útmutatása szerint „fitneszeztünk” az I'm Sexy and I Know It című számra. Ezek után felhangzott a Tévémaci brummogása...

Acsády Áron

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr724676850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása