KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.20. 14:22 KN_2013

Íjaszat és zene a porondon

Címkék: programok íjászat people team peopleteam mosnier margot flat band

Jönnek az íjászok, lőjünk pár vadat, mint egy jó kis csapat! Aztán jöhet a zene, a délután bulisabb része!  

íjászkép.jpg

Csütörtökön egy íjászcsapat jött a táborba, és nagyon jók voltak. Látszott rajtuk, hogy értik, amit csinálnak. Az egyik bácsi arról beszélt, hogy melyek a legrégibb és a legújabb íjak, és mi köztük a különbség. A kezünkbe is adott egyet, amin kézzel festett minták voltak. Majd elkezdődött a produkció: ide-oda járt a nyíl, profi bemutatót tartottak. Ezután mi következtünk. Leszögezték, hogy addig nem lőhet senki, amíg ki nem adják a pontos utasításokat. A végére tehát mindenki ki is próbálhatta az íjakat, ha akarta. Háromszor lehetett lőni, sok embernek mellément, köztük nekem is; nem könnyű őket utánozni. Kedvesek voltak, akik segítettek nekünk abban, hogy egyedül lőhessünk. Először felvettük az alappozíciót, majd ideget a fül mellé és lőj! Nagyon élveztem.

Utána a Flat Band jött a táborba. Én annyira nem bírom a rockot, de mindenkitől azt hallottam, hogy szuper volt. Nekem olyan garázsbandának tűnt (hosszú haj, kockás ing), de ebben a műfajban tökéletesen jók voltak. Alapvetően jól töltöttünk a délutánt.

Mosnier Margot

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr94668013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása