KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.17. 19:00 KN_2013

Esti kritika

Címkék: vélemény programok kritika cirkusz people team tábori élet peopleteam tornyossy szabolcs

A tegnap esti programokat minden bizonnyal mindenki élvezte. Én azért leosztályzom.

TSZ_717_kép.jpeg

Az események – miután délután sikerült beosztani a diákokat csapatokba – a focipályán kezdődtek, ahol felvonult előttünk a cirkuszi népség színe-java. Elég hülyén néztek ki, szóval ezzel remek munkát végeztek.

Ez után kellett betanulni a tábortáncot. Ez sem volt különb a többinél: ugyanolyan dilis, furcsa mozdulatokkal teli rángatózásnak nézett ki, mint eddig (nem mintha ennél kellett volna jobb).

Utána már az állomások következtek. Voltak – mindenesetre számomra – kicsit unalmasak is, mint az, ami a teniszpályán volt, vagy a focipálya teniszpálya felőli oldalán lévő. De jók is voltak: pontosabban szólva a kedvenc állomásaim a képfelismerő, a tenisz- és focipálya közti, és a focipálya kosárlabdapálya felőli oldalán találhatóak voltak. Minden bizonnyal azért, mert ezekben az egész csapat részt vett. A meg nem említett helyek sem voltak rosszak, csak nem voltak különösebben izgalmasak a számomra. Az pedig (a porondmester szavaival élve) plusz tíz pontot jelentett a Griffendélnek, hogy a szervezők megvárták a csapatomat, mivel mi, a sárgák kicsit leragadtunk a teniszpályán. Az ezután következő előadásokról, amiket a diákok rögtönöztek plusz pontokért, már nem mondok véleményt. De mikor azt láttam, hogy a tábornak több mint a fele csinálta (vagy próbálta csinálni) a macarenát, akkor elfogott a röhögőgörcs. Bár egyáltalán nem csinálták rosszul.

Tehát, mindent összevetve volt néhány unalmasabb feladat (mindenki döntse el magában, neki hogy tetszett), de sikerült egy jó estet összehozniuk a mókusoknak és tanároknak.

Tornyossy Szabolcs

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr24661809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása