KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.13. 15:00 KN_2013

Hűsölés a városban

Címkék: nyár kecskemét kánikula győrfi bálint

Ki tudja, hogyan néz ki a kecskeméti szökőkút? Vajon miért olyan furcsa a vize? És vajon mi lehet a titka? Minden kérdésre választ kapsz, ha elolvasod a cikket.

Csütörtök délután bementünk Kecskemétre. Az első utam a szökőkúthoz vezetett. A felfrissülés élményén kívül  a friss, romlott tojás szagát lehetett érezni.

Aki már volt Kecskeméten, az láthatta, hogy miként fodrozódik a víz. Mi lesz, ha a sapkánkat rátesszük a vízfolyásra? A válasz egészen egyszerű. Ha a vízre rátesszük a sapkánkat, akkor a folyás elkezd úgy csökkenni, ahogy a sapkánkat lejjebb visszük. Az a jó a kecskeméti szökőkútban, hogy a víz olyan hideg és felfrissítő. De vajon miért ilyen? Láthatatlan sárkányok, akik a föld alatt élnek, azok köpködnek forró vizet az égbe? Vagy talán ez a Felfrissülés forrása? Annyi kérdés lehet. És annyi válasz is. Bármi lehet.

Ha valakinek melege van, Kecskeméten jár és szeretne egy üdítő szórakozást, akkor nyugodtan látogasson el a kecskeméti szökőkúthoz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr704652548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása