KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.10. 14:00 KN_2013

Tengerre, nemzetek!

Címkék: programok kecskemét people team tábori élet peopleteam habuda laura

A tegnap esti program címe Tengerre! volt. Mindenki csapatpólóban jelent meg, és jól szórakozott. Nyolc állomáson ügyeskedhetett a csapat, és erről most részletesen be is számolok.

hl_0710_esti.jpg

Az állomásokra a csapatommal együtt mentem, és a legjobb, hogy mindenhol maximális pontot értünk el. A legvégén elsőnek tudhattuk magunkat, hiszen mi voltunk a leggyorsabbak. A hét témája a „törzsek”, és ehhez vannak különböző feladatok kitalálva.

A focipályán két állomás volt. Az egyiken a mocsarat kellett átszelni kék szivacsok segítségével, a másikon labdákat kellett egyszerre egy kőre dobálni. A focipálya mellett lévő teniszpályán vakokat játszottunk el, bekötött szemmel kellett véghezvinni a játékokat. A pálya kapuin kilépve Maf várt minket egy bőrönddel és hét filmmel, melyeket nekünk kellett kitalálni a kellékek alapján. Ez a játék gondolkodtató volt, mert mindenkinek meg kellett forgatnia az agytekervényeit. A következő helyszín a kosár- és a focipálya között volt. Ott a csapatunknak megadott cím szerint állóképeket kellett készíteni. A kosárpályán egy „áleszkimóval” találkozhattunk, és minél praktikusabban építettük fel az igluját, annál több pontot kaphattunk. A maradék két állomás a trambulinoknál és a röplabdapályán volt. A trambulinoknál labdákat kellett egy kosárba dobálni bekötött szemmel. A röpipályán össze kellett tömörülni úgy, hogy a fejeink felett egy embert „tovább tudjunk adni”. Persze a csapatinduló semelyik állomásról nem maradhatott ki.

Végezetül egy közérdekű közleményt szeretnék mondani. Borzas azt mondta, hogy az a csapat, amelyik a leghangosabban kiáltja a csapatindulóját, plusz pontot kap... Érdekes módon azonban mindenki kapott... Hogy is van ez akkor?!

Habuda Laura

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr624639603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása