KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.10. 13:00 KN_2013

Játék határok nélkül

Címkék: video programok videó kecskemét people team tábori élet peopleteam németh zsófia speed stacking

Mitől is függ pontosan, hogy ki melyik csoportba kerül? Milyen színed, bandaneved vagy indulód lesz? Hogyan is versenyeztünk mi a népcsoportnevekért? Itt mindent megtudhatsz!

nzs_0710_csoportok.jpg

Az ebéd utáni szabadidő leteltével elkezdődött a délutáni programunk. Fél háromra a Hangárba kellett menni, és el is kezdődött a tábor egyik meghatározó pillanata: a csapatválasztás.

Akik itt voltak az előző turnusban, már tudták, hogy melyik csapathoz tartoznak, a többiek pedig különböző színű csoportok közül választhattak. A nyolc csoporthoz nyolc szín is tartozott, amelyek a piros, zöld, kék, fekete, fehér, bézs, sárga és a narancssárga voltak. A hét témáját figyelembe véve (ami a Robinson Crusoe) a mókusok nyolc népcsoportot adtak meg, amelyek közül minden csapat egyet választhatott, de nem ám ilyen egyszerűen! A csapatneveket izgalmas versenyben szereztük meg.

A táborba érkezett a Speed Stacking, magyarul Sport Poha-rak nevezetű sportcsoport, akik rövid bemutatót tartottak nekünk. Mivel ők már profik, többek között én is nagy figyelemmel néztem őket, hisz pillanatok alatt történt minden a kezük alatt. Mindenkinek ajánlom, hogy nézzen meg egy bemutatót, mivel nagyon nagy élmény.

Minden csoportból 2-2 mókus kiválasztásával megkezdődött a népcsoportokért folytatott Speed Stacking-harc. Minden versenyző szembe találta magát egy másik csoport mókusával, és minden eldőlt másodperceken belül. A mérkőzés nagyon izgalmas volt, minden csapat a csoportszín hangos kiabálásával biztatta mókusát.

A verseny hamarosan véget ért, a csoportok elcsitultak, így mindenki törzset választhatott, az alábbiak közül: szamurájok, eszkimók, egyiptomiak, ősemberek, hunok, törökök, indiánok és vikingek. Minden szín hangos tapsolással, ujjongással jelezte, hogy nekik melyik név tetszik. Az így kialakult csapatok megkapták a bandapólót és a sapkát, amit a továbbiakban viselniük kell, és elindultak megírni az indulójukat és kitalálni a csapatnevüket.

A saját csoportomban a sok gondolkodás, agyalás után nagy nehezen elkészült a szuper indulónk, ami remélhetőleg mindenkinek tetszeni fog.

Most is mozgalmas délutánunk volt, a sok szurkolás megviselte a hangszálainkat, de – nekem elhihetitek – megérte. Így már mindenkinek van saját társulata, névvel, indulóval és saját PT-pólóval.

Németh Zsófia

A filmesek így dokumentálták a rendezvényt:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr474639723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása