KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.05. 16:30 KN_2013

Minket érdekel a véleményed!

Címkék: statisztika people team tábori élet bulyáki hanna eperjesi lilla

Egy újságírónak nemcsak az eseményekről való beszámoláskor van szerepe, hanem akár a világot is megváltoztathatja; ezért fontosak a közvélemény-kutatások. Ma minden újságírónk elkészített egy-egy nagyon rövid (2-3 kérdésből álló) online kérdőívet, amelyben a tábori életre vonatkozó kérdéseket tett fel. A kérdőíveket sorozatosan tesszük fel, először kettőt kaptok (a válaszok kiértékelésére pedig hétvégén kerül sor).

Először Eperjesi Lilla kérdőívét tölthetitek ki, amelyben a tábori kaját kritizálhatjátok: a kitöltéshez katt ide! Az eredményeket természetesen felhasználjuk a többi turnus menüjének összeállításakor.

Bulyáki Hanna pedig általánosan a táborra vonatkozó kérdéseket tett fel: Tetszik? Nem tetszik? Mennyire tetszik? Ha meg akarod mondani a tutit az esti programokról vagy a szobák minőségéről, ide kattints!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr824631037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása