KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.04. 12:46 KN_2013

A félelem hatalma

Címkék: gender szerelem lányok fiúk kecskenewsás miholina márton

Több száz évvel ezelőtt a férfiak zsarnokokként birtokolták és uralták a nőket, elnyomásban tartották őket. De ennek most már vége… Szerkesztőségünk egyetlen férfi újságírója kiönti a szívét.

 csak_csajok.jpg

A nők egyenrangúak a férfiakkal, hatalmuk van, sőt a párkapcsolatokban leginkább ők irányítanak. Sokszor átveszik a hatalmat, és elég egy-két szerencsétlen pillantás, és máris azon veszed észre magad, hogy nincs is állásod. A bonyolult női elme pusztító hatású az egyszerű férfigondolkodásra. Lehet így komolyan dolgozni? Megpróbáljuk. Megpróbáljuk, mert ha saját magunk adjuk a nők kezébe az erőt, akkor lesz majd itt szép világ! Egy-két embernek szerencséje van, ha csak férfi főnökei vannak. Nem függünk tőlük. Nem az érzelmeik irányítják őket. És ha az egész szerkesztőség egy női brigád? Akkor jön a halál, minden elsötétül, és a semmiben lebegsz, míg a kínok kínjai között el nem nyel a kárhozat. Na jó, ennyire azért nem rossz. Én már csak tudom, hiszen az újság egyetlen férfi tagja vagyok.

Reggel bejövök dolgozni, és mit látok? Tőlem balra egy lány, jobbra egy lány, és mögöttem is néhány, összesen hat. Nehéz összeszedned a gondolataidat, ha pillantásuk elkap, ha kitalálhatatlan arckifejezéseik megragadnak és nem eresztenek. Szőke, barna, fekete és halványvörös, a „gyilkos négyes”. Ne tűnjön úgy, mintha elviselhetetlenek lennének. Csupán azok a női ösztönök, ez az, amitől minden fiú, srác és férfi retteg. Hogy miért rettegünk? Mert az érzéseikkel mindenkit mindenre képesek rávenni.

Mint az a hvg.hu-ról kiderül, világszerte közel két százalékkal több fiú születik, mint lány, azonban az arány később kiegyenlítődik. Tehát nincsenek többen, de erősebbek. Úgyhogy tiszteljétek a nőket és mindig legyetek résen.

Miholina Márton

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr664628813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása