KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.03. 12:42 KN_2013

Miért a PT a legjobb tábor?

Címkék: people team tábori élet eperjesi lilla

Miért jó a PEOPLE TEAM-be jönni? Ha táborról van szó, akkor a PT mindenképpen jó választás. Szerintem mindenki számára van tökéletes része, mert olyan dolgokkal is lehet itt foglalkozni, amik máshol nincsenek meg: még nem hallottam például média- vagy irodalmi táborról. Ez a tábor azért tetszik nagyon, mert még anyu is szívesen támogatja, hiszen itt legalább tanulok valamit.

lili.jpg

Délelőtt órák, délután programok vannak, de olyankor azt lehet csinálni, amit szeretnél. Az esti sportprogramok pedig nagyon ötletesek, és elfáradunk annyira, hogy elalszunk időben. Az órákon fejlesztheted a tudásod, és még jól is érezheted magad. Ebéd után pihenhetsz, ha korai a kelés, sportolhatsz, ha van hozzá kedved, vagy csak egyszerűen sétálhatsz, beszélgethetsz, röhögcsélhetsz a barátaiddal.

A tábor Facebook-oldalára mindennap tesznek fel képeket, amit láthat a család, az ismerősök, barátok. A képek még több év múlva is ott lesznek, és megnézheted; talán így könnyebb emlékezni az itt történtekre. A KecskeNEWSás online felületére pedig mindig felkerül, amit írunk, és ezt is egyszerűen megnézheti bárki.

A táborban az életet kis- és nagymókusok szervezik. A kismókusok olyan táborozók, akik már nem tanulni jöttek, hanem felügyelni: ők  már kinőtték a tábort, de annyira szeretnek itt lenni, hogy visszajöttek. Nekik nagyon sok dolguk van. A nagymókus az, aki már nem először táboroztat, és már tapasztalt. A mókusokat és a tanárokat muszáj tegezni, mert így könnyebb velük beszélgetni.

Szeretem ezt a tábort, mert mindig lehet valamit csinálni, van sok sportlehetőség, de mégis tanulunk. El lehet beszélgetni mindenkivel, kis- és nagymókussal, valamint diákkal és tanárral egyaránt. Táborban még nem éreztem ennyire jól, mint itt, és sajnos gyorsan telik az idő.

Eperjesi Lilla

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr674625814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása