KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.03. 23:50 KN_2013

Elkészült.

Címkék: kecskemét people team kecskenewsás

Hét év után először adtunk ki az eddig jól megszokott A5-es helyett A4-es, nagy alakú újságot: ezzel lezártuk azt a korszakot, amikor a KecskeNEWSás napilapként örvendeztette meg a táborlakókat. Haladva a korral, mostantól az online verzió legizgalmasabb anyagait, legjobb cikkeit és fotóit adjuk ki, két naponta. Nem volt egyszerű szülés, a nyomtatókkal ádáz csatát vívtunk, de végül csak megadták magukat. Mi meg kiadtuk a lapot.

ADUNK EGY TIPPET
A cikkek végén a szerzők neve mellett is találtok QR-kódokat, ha telefonotokra megfelelő appot töltötök (mi a Google Goggles ajánljuk), akkor máris megnézhetitek mit alkotott az adott szerző, cikkeit ugyanis összegyűjtve olvashatjátok. Persze gondoltunk azokra is, akik "otthon vannak" - nekik most megmutatjuk, mit lapozgattak ma elalvás előtt a gyerekek.

Az első szám ma este 9.36-perckor megszületett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr374626941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása