KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.02. 16:00 KN_2013

Nevess, ha mersz!

Címkék: öröm nevetés people team rajki rebeka

Nevetni jó. És nem csak a vicceken. Ugye, milyen jó, amikor a barátaiddal valami közös hülyeségeteken röhögsz, és már nem jön ki belőled hang, csak csapkodsz, mint egy retardált fóka?

rebi_1.jpg

A nevetés több mint jókedv, több mint szórakozás. A nevetés szebbé, boldogabbá, egészségesebbé és hosszabbá teszi az életed. Pozitív lelkiállapotban könnyebben elviseljük, sőt jelentéktelenebbnek látjuk a mindennapok kellemetlenségeit, és a negatív események kiváltotta élettani reakciókat sem annyira nehéz elfogadni. Mivel a boldogság növeli a boldogsághormonokat (ami viszont csökkenti a stresszt), orvosok szerint tovább élhet az, aki sokat nevet. Azokat, akiket szívbetegséggel visznek kórházba, folyamatosan kikérdezik életmódjukról. Jórészük keveset nevet életében.

Természetesen mindenki szokott röhögni, de nem mindig ugyanazon, hiszen mindenkinek másmilyen „humorérzéke” van. Nincs annál az embernél lehangolóbb, aki komor és rideg, még csak egy mosollyal sem dob meg. Aki nem röhög a viccen, még ha az nem is volt vicces. Minden társaságba kell valaki, aki mindig tud röhögni valamin, aki feldobja a hangulatot, és mindig jó kedvet csinál. A személy, aki vihog mindenen, de úgy szeretik, ahogy van. Egy ember akkor bontakozik ki a leginkább, mutatja meg az igazi énjét, amikor igazán, de tényleg röhög.

Ne felejts el annyira nevetni, hogy fájjon, hogy könyörögj egy kis szünetért, hogy a földön fetrengj. Nevess! Mindegy, hogyan: bárhogyan, akárhogyan. Vagy vágj magadnak Joker-szájat…

Rajki Rebeka

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr214624122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása