KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.02. 12:37 KN_2013

Kelj fel és járj!

Címkék: rólunk people team kecskenewsás tábori élet lederer balázs

Minden évben megható pillanat, amikor a tábor első napján a KecskeNEWSás cikkgyára felébred téli álmából, és ott folytatja, ahol előző évben abbahagyta. Ez a pillanat most érkezett el. Lassan írok. Szememre vékony könnyfátyol ereszkedik, ezen keresztül vizslatom a lelkes kollégákat.562926_412219998829531_2076453606_n.jpeg

A kezdeteknek van egy kellemetlen tulajdonságuk – nehezek. Nincs ez máshogy a tábor első pár napjával sem. A júniusi tombolást és délig alvást felváltó napirend, a rendszeresség, és a közös munka összehangolása némi erőfeszítést követel meg mindenkitől. Ez persze hamar beáll: a tanulás és a szórakozás nem egymás ellenségei, a srácok nem egyik iskolapadból ülnek át a másikba. A PEOPLE TEAM valami egészen más. Nem bohóckodunk, nem szerkesztőségesdit játszunk, hanem szerkesztőség vagyunk. Mi, együtt: a KecskeNEWSás.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr134623601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása