KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.06. 18:25 KN_2013

Punnyadás nélkül

Címkék: programok people team tábori élet peopleteam eperjesi lilla

A táborban még akkor sem unatkozhatsz nagyon, amikor nincsenek délutáni programok, mert sok lehetőséged van arra, hogy elfoglalhasd magad. Sport, kézműveskedés, meg minden, ami szép és jó.

elm_0706_délután.jpg

Ebéd után sokszor vannak programok, de a tegnapi nap a táborban más volt, mint a többi. Tegnap nem voltak csapatrendezvények, sem strand, hanem szabadon lehetett bármit csinálni. A szabadprogram alatt azt lehet érteni, hogy a PT területén lehetett sportolni, kézműveskedni vagy csak csinálni azt, amihez kedvünk akadt.

Lehetett focizni, a fűben fetrengeni, röpizni, a homokban elesni, teniszezni, labdát a pályáról kiütni, kosarazni és kiesni, vagy a trambulinon ugrálni. Nagyon sok sportlehetőség van itt a táborban, szerintem mindenki megtalálhatta a maga kedvencét. Ha pedig nem a testmozgás érdekel, akkor még nagyon sok mindent lehet csinálni a táborban. (De azért mozogni jó, mozogni kell, és ha nem a te stílusod a sportolás, attól még itt kipróbálhatod. Lehet, hogy megtetszik, és akkor egész évben azt a sportot fogod űzni.)

Ha valaki tényleg nagyon nem szerette a testmozgást, akkor kiélhette a kreativitását, mert a hangárban kézműveskedni lehetett. Ha valakinek ahhoz volt kedve, akkor pólót és táskát festhetett, kitűzőt készíthetett, esetleg rajzolhatott vagy festhetett. Nem voltunk sokan, de kevesen se, talán éppen elegen. Valószínűleg kitűzőt készítettek a legtöbben, mert az nem mindennapos mutatvány.

És mi van, ha egyik lehetőség sem vonzott annyira? Hát, akkor ki voltak téve a kis medencék, bele lehetett ülni ebben a nagy melegben, vagy lehetett pihenni, aludni, esetleg társasjátékozni. Sokan vagyunk itt, a PT-ben, de szerintem mindenki el tudta magát foglalni.

Sokat foglalkoznak velünk a mókusok, mindent megtesznek azért, hogy senki ne unatkozzon. Nekem tetszik, mert tényleg kizárt a punnyadás, még barátok nélkül is jól érezheted magad, ha te is benne vagy. Jó dolog ez a tábor, legalább addig sem otthon ülünk anyánk nyakán, és nem rágjuk a fülét, hogy hadd menjünk el valahova. Itt legalább rendesen viselkedünk, és még jó helyen is vagyunk.

Eperjesi Lilla

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr444633499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása