KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.02. 22:31 KN_2013

Nekünk nem szól az altató...

Címkék: people team kecskenewsás tábori élet lederer balázs

A szerkesztőség éjszakai műszaka nem jogosult túlórabérre, de ez nem törheti meg a lelkesedést. Arcunkon széles mosollyal harsogjuk, hogy Zúg a Volga…”, és gályázunk, ahogy kell.IMG_20120702_221344.jpg

A délelőtt írt cikkek javítása izgalmas folyamat, főleg mivel ezek az első irományok – most derül ki, hogy melyik újságírónkat milyen irányba, hogyan kellene palléroznunk ahhoz, hogy felszabadíthassuk a bennük levő igazi potenciált. Mindenki jó valamiben: Petra a divat világában lehetne a teljes csoport idegenvezetője, Dorka a női lélektan specialistája, kis csapatunk egyetelen férfitagja, Marci pedig a sportújságírás Cristiano Ronaldójának készül – néha hisztis, de ha teljesíteni kell, férfi a talpán. Egyszóval: jó kis csapat gyűlt itt össze, nem féltjük az újságot.

A kötelező hangulatjelentés sem maradhat el. Bár a fent említett orosz népdal nagy sláger, muzsikaválasztás terén többnyire 21. századibb vizeken evezünk: a billentyűkopogás aktuális aláfestéseként Irie Maffia szól. A monitorok túloldalán, velünk szemben az úgynevezett szerkesztőségi kerekasztal (ami igazából négyszögletű, csak így jobban hangzik) körül az AISEC-es tanárok ülnek. Őket még nem ismerjük annyira. Annyit tudunk róluk, hogy angolt tanító külföldiek, illetve amennyit még Borzas megosztott velünk: az egyik srácot Nilabjonak hívják, de Borzas csak Roommate Joe-nak szólítja, mert azt könnyebb kiejteni.

Szóval haladunk. A KN magazin első száma holnap este jelenik meg, benne újságíróink legjobb cikkeivel. A menü elég impozáns: terítékre kerülnek a tábor kulisszatitkai, lesz szó a foci-Eb-ről, megtudhatjuk, hogyan szerezzünk barátokat, és olvashatunk a mosolygás áldásos élettani hatásairól.

Szóval mindenképpen érdemes lesz forgatni, de azok se csüggedjenek, akik esetleg nem lehetnek itt velünk, Kecskeméten  a magazin természetesen online is elérhető lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr434624968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása