KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.04. 14:00 KN_2013

Szépfiú a táborban

Címkék: szerelem kecskemét mókus lányok fiúk people team tábori élet otil petra

Milyen szerencsésnek mondhatjuk magunkat mi, lányok, hogy van ki után epekednünk. Táborunk fiatal tanárai, mókusai – Botival az élen – megdobogtatják szívünket. Boti teste sportos, szeme szép kék. Gondolom, sokszor megkérdezitek magatoktól, vajon mivel lehet meghódítani egy ilyen jó pasit. Lányok, ugye tudjátok, hogy minden lehetséges, csak hinni kell benne?

Sáfár Botond a tábor egyik sporttanára. Lehet, hogy sokan azt gondolják, hogy a sporttanárok macsók, és nem merészkedtek a közelükbe, de fel kell hogy világosítsalak benneteket: attól, hogy kigyúrt testük van, lehetnek kedvesek és jószívűek. Boti is sportot tanít és rendszeresen sportol (atlétikázik), mégis jó fej.

Ahogy egyre többet beszélgettem vele, még jobban megkedveltem. Nemcsak helyes, de még kedves és segítőkész is. Sportpszichológus szeretne lenni, mert nagyon szeret az embereknek segíteni. Ha bárkinek valami gondja van, Boti ott terem, és segít a bajbajutottakon.

Lányok, most hozzátok szólok! Ha meg szeretnétek hódítani Botit (persze szigorúan csak táboron kívül), töröljétek le az arcotokról a szenvedést, szomorkodást, és járjatok fülig érő szájjal. Imádja, ha egy lány mosolyog. Mint a szállóigében: „Mindig mosolyogj, hiszen nem tudhatod, mikor szeretnek bele a mosolyodba.”

A mosoly mellett fontos Botinak a belső is. Sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a lány természetére, mint a külsejére. Szereti a kedves lányokat, akik barátságosak, és oda mernek menni hozzá beszélgetni. De még mielőtt elindulnátok, fújjatok magatokra egy adag parfümöt, mert szereti a jó, édes illatot, és fogjatok egy Sprite-ot vagy finom sütit, mert nagyon édesszájú.

Eddig úgy néz ki, hogy csak egy hétre marad, de nagyon megszerette és belejött a tanításba, ezért szeretne még egy hétre maradni. Srácok, aki szeretne Botival focizni, és lányok, aki szeretne még gyönyörködni benne a jövő héten is, támadja le gyorsan Atert, és győzze meg, hogy a tábor egyik szépfiúja maradhasson, és színesíthesse napjainkat.

Bár táborunkban Borzas a szőke herceg, tőlem mégis Boti kapja ezt a címet, mert minden lány álma, hogy a szőke herceg fehér lovon egyszer eljön érte, és együtt boldogan élnek, amíg meg nem halnak – ezért ha Borzas lenne a hercegünk, csalódnánk, mert sajnos barátnője van, és nem tudná álmunkat valóra váltani, ellentétben Botival, aki lehet, hogy egy szép napon valamelyikünk ajtaján fog kopogtatni.

Otil Petra

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr684628881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása