KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.01. 19:55 KN_2013

KecskePlazma

Címkék: maf tábori élet kecskeplazma

A hetedik éve működő KecskeNEWSás szerkesztőségének legnagyobb újítása 2012-ben a KecskePlazma: vadonatúj plazmamonitorokkal szállítjuk a friss híreket a Hangárba. A képújságot a szerkesztőség legalább naponta (de inkább gyakrabban) frissíti: a blog legjobb cikkei mellett az aktuális tábori programokat és híreket osztjuk meg a közönséggel.

kecskeplazma.jpg

Hogy miért? Mert a nyomtatott sajtótermékek ideje lassan lejár, megszűntek a Népszabadság-félórák, nem lapozgatjuk a reggeli macikávé mellett a The Timesot, ehelyett inkább a laptop, a tablet vagy az okostelefon felé nyúlunk, ha a hírek érdekelnek. Mivel a táborlakó gyerekek nagy részének van valami kütyüje, a wifi-lefedettség pedig szerencsére elég jó (nem is beszélve az infóterem emberbarát nyitva tartásáról), meg merjük próbálni idén a részleges elektronikus megjelenést.

A KecskePlazmát a Hangár büfé felőli oldalán találhatjátok meg, két barátságos fekete dobozban: cikkek, programok, fotók, videók, a Szerkesztőség, a Tábor. Mi és Ti.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr554622301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása